РЕКРЕАЦИЈА

Рекреација, ослободување од стресот на Кожув планина со долги прошетки, кошарка, фудбал и пинг понг.

ТВ И ИНТЕРНЕТ

Покрај многубројните погодности и изолираноста во најубавата природа не ја занемаруваме поврзаноста преку интернет и сателитска телевизија.

РЕСТОРАН

Привлечна разновидност на кулинарско искуство, во извонреден микс на традиционални специјалитети, ги очекуваат гостите во нашиот ресторан.

НЕДОПРЕНА ПРИРОДА

Михајлово е опкружено со венец од букова и дабова шума што овозможува возбудливи дестинации за прошетки во недопрената природа.

Доколку Ви Треба Наша Помош

*
 

Контакт телефони:

Мобилен: (+389) 072/243-550
Мобилен: (+389) 072/243-540
Достапни: 24/7

Прашање/забелешка?

Доколку имате прашање или забелешка во врска со сместувањето кликнете овде.

Online Контакт

Доколку сакате да контактирате со нас преку Skype кликнете овде.

Сите права се задржани - www.mihajlovo.mk Copyright © 2013 by Mitrov